Καλέτε μας τώρα για ραντεβού στο 210 80 24 599 - Κινητό: 6947 406 971 lymperis1@hotmail.com

 

 

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Λυμπέρης Συρεγγέλας
ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
Υπηρεσία Χειρουργός στο σπίτι

Διεύθυνση: Λεωφ. Ειρήνης 55, Πεύκη, 151 21
Τηλ. ιατρείου: 210 8024599
Κινητό: 6947 406971
E-MAIL: lymperis1@hotmail.com

Ο Λυμπέρης Συρεγγέλας γεννήθηκε στον Πειραιά στις 12 Απριλίου 1975. Τελείωσε το ελληνογαλλικό κολλέγιο ‘’ Άγιος Παύλος ‘’ στον Πειραιά και εν συνεχεία σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μπολώνιας στην Ιταλία από όπου και αποφοίτησε με άριστα << 96/110>> το 2004.

 Έκανε την πτυχιακή του διατριβή στην Γαστρεντερολογία και παράλληλα απέκτησε τα διπλώματα BLS ( Basic Life Support) , ATLS ( Advanced Trauma Life Support) . Στο ίδιο διάστημα και για περίπου έναν χρόνο εργάστηκε στο ΕΚΑΒ της Ιταλίας ως ιατρός αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στο χειρισμό επειγόντων περιστατικών.

Διετέλεσε την στρατιωτική του θητεία ως ιατρός στο νησί της Χίου και τη θητεία του ως αγροτικός ιατρός στο Περιφερικό Ιατρείο Μαλεσίνας – Κέντρο Υγείας Αταλάντης – Νοσοκομείο Λαμίας.

Στο πλαίσιο λήψης της ειδικότητας της Γενικής Χειρουργικής έκανε 1 χρόνο ειδικότητας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ‘’ S.Orsola – Malpighi ‘’ της Μπολώνιας στην Ιταλία και 5 χρόνια ειδικότητας στα νοσοκομεία ‘’ Αμαλία Φλέμινγκ ‘’και Σισμανόγλειο.

Το 2014 απέκτησε την ειδικότητα του Γενικού Χειρουργού.

Το ίδιο έτος επέστρεψε στην Ιταλία κάνοντας μία μετεκπαίδευση στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Μπολώνιας και εν συνεχεία μέσα στην ίδια χρονιά μαθήτευσε δίπλα σε γνωστούς  παγκοσμίως Χειρουργούς στο Στρασβούργο της Γαλλίας ασχολούμενος με την Προηγμένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική.

Η εκπαίδευση δεν τελειώνει ποτέ όμως και έτσι το 2015 ασχολήθηκε με τη Χειρουργική Ογκολογία του Παχέως Εντέρου στο Μάντσεστερ της Αγγλίας.

Από το 2015 ασκεί το επάγγελμα του Γενικού Χειρουργού έχοντας ιδιωτικό ιατρείο στην Πεύκη Αττικής. Χειρουργεί στα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αθήνας έχοντας συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Κέντρου Αθηνών  και την Ορθοβιοτική στο Μαρούσι Αττικής.

Ασχολείται με όλο το φάσμα της Γενικής Χειρουργικής έχοντας μία ‘’αδυναμία’’ – εξειδίκευση στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική.